Lej KINO Kultur Ringsted

Både som erhvervsdrivende og privat har man mulighed for at leje KINO Kultur Ringsted til en ganske særlig anledning - Eksempelvis lukkede filmforevisninger, private optagelser, reklamepræsentation, generalforsamling, reception m.m.

Vi råder over en sal med 90 faste pladser, gulvplads forrest til caféborde eller lignende, scene samt mulighed for A/V tilslutning.

Vores standardpriser for leje af Kino til private arrangementer (2 til 4 timer) er 1.500 - 3.000 kr. + moms. Dette inkluderer forbrugsafgifter, personale, opsætning, oprydning og rengøring. Bemærk at eventuel filmleje kommer oveni, men vi sørger for at afregne med filmdistributører og evt. andre underleverandører. Der er også mulighed for at vise eget produceret indhold via vores udstyr.

I tilknytning til salen er der en foyer. Foyeren kan lejes selvstændigt for 1.000 kr. + moms. Her er også adgang til toiletter.

Er du interesseret I at høre mere om jeres muligheder for at leje KINO Kultur Ringsted, så kontakt os for en uforpligtende snak.