Kino Kultur er drevet af frivillig arbejdskraft, og denne frivillige arbejdskraft er fordelt over forskellige arbejdsopgaver.

Her kan du læse beskrivelse af de enkelte arbejdsopgaver.

KIOSK

Ved forestillinger i Kino Kultur bemander gruppen af frivillige kiosken. De skal servicere gæsterne, dvs. sælge billetter, drikkevarer, slik etc. fra kiosken, samt rengøre efter forestillinger. De skal betjene kassesystemet samt afslutte kasseregnskab for dagen. Gruppen deltager også i dagtimerne, og stiller også op med personale ved udlejninger. Da der er fysisk kundebetjening, er en smilende, imødekommende og serviceorienteret tilgang til opgaven et absolut must. 

PR (PRESSE, FACEBOOK, INSTAGRAM)

De frivillige sørger her for at publicere meddelelser og referere nyheder om Kino Kultur, som måtte være af almen interesse eller som positivt kan fremme kendskabet til Kino Kultur.
De sørger for teknisk upload af alle slags meddelelser fra Kino Kultur, primært information om kommende film, arrangementer og anden relevant information.

OPERATØR

Operatørerne har ansvar for visning af de programsatte film. Film bliver indlæst af operatørgruppens ”superbrugere”, som også tilrettelægger et ”show” – dvs. en forestillings samlede forløb af trailere, reklamer, film og endda afbrydelse og tænding af lyset i biografsalen er kodet ind. Operatøren hjælper med rengøring af Kino Kultur efter filmfremvisning.
En operatør kan også være til rådighed ved udlejning af Kino Kultur. 

WEBSITE

Kino Kulturs hjemmeside er præsentation af og information om aktuelle forestillinger mv. samt bestilling og salg af billetter til disse. Denne vedligeholdes af en eller flere ansvarlige.

EVENT

Kino Kultur vil udover film også byde på andre offentlige arrangementer. Det kan være koncerter, foredrag, debat eller streaming af begivenheder på lærredet. De eventansvarlige varetager planlægning, kontakt, afvikling samt anden praktik omkring disse arrangementer.  

VEDLIGEHOLDELSE

Ejendommen er af ældre dato og løbende vedligeholdelse er nødvendigt. De frivillige tager sig af generelt vedligehold, reparationer samt oprydning.
Her kan det klart være en fordel med håndværksmæssig baggrund, men ikke nødvendigvis et krav.
Bygningen er lejet, så vi har også en udlejer, som sørger for de ting, som normalt er en udlejers ansvar.

SPONSOR

Kino Kultur Ringsted er ikke en kommerciel drevet biograf med investorer i baggrunden, men er en forening drevet af frivillige. Det betyder også, at vi skal skaffe alle de penge vi skal bruge selv. Da vi ikke vil have forestillinger hver dag, så vil det være en vigtig ting, at vi løbende finder sponsorer.
Det kan være lokale erhvervsdrivende, private, fonde eller lignende, som enten sponsorerer med pengebeløb, udstyr eller arbejdskraft.
Her er det også vigtigt at have nogle frivillige, som er villige til at lede efter sponsorater.

bliv frivillig i kino kultur ringsted

Kunne du tænke dig at høre mere, eller at blive en del af de frivillige kræfter i Kino Kultur Ringsted, så send en mail med dine oplysninger, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

KINO Kultur Ringsted - foreningsdrevet kulturbiograf
Tinggade 9, st. tv, 4100 Ringsted

Telefon: 21375775
Email:
info@kinokultur.dk